Hoogsensitiviteit

Ontdek je kwaliteit en benut de mogelijkheden

Heb jij de unieke mogelijkheden van je hoog sensitiviteit al ontdekt?
Als Hoog Sensitief Persoon (HSP) heb jij iets voor op mensen die minder gevoelig zijn. Juist door je gevoeligheid ben je in staat beter in te spelen op waar behoefte aan is. Je voelt aan wat er nodig is. Jouw antennes staan naar buiten, waardoor je subtiele signalen opvangt waar anderen aan voorbij gaan.
Dit is echter ook een valkuil. Door zo gericht te zijn naar buiten, schiet je er zelf gemakkelijk bij in.

Hoe?
De dag staat in het teken van zelf ervaren. Er wordt op intuïtieve manier gewerkt met o.a. geleide visualisaties en opstellingen. Wat je tijdens de workshop leert, meemaakt en voelt, kun je integreren in je dagelijkse leven.
Door aan deze workshop deel te nemen, ontdek je hoe je bij jezelf kunt blijven, goed voor jezelf kunt zorgen en toch ook gericht kunt zijn naar buiten, zonder overweldigd te worden door alle prikkels die op je af komen. Je leert meer in je kracht te staan en hoe jij je “batterij” kunt opladen en jouw energie kunt laten stromen. Aan het vinden van een goede balans tussen binnen en buiten wordt veel aandacht besteedt.
Om elke deelnemer voldoende ruimte en aandacht te geven, wordt er in ontspannen sfeer gewerkt met een kleine groep. Laat je verrassen door wat deze workshop voor jou kan betekenen en geef je snel op.

Voor wie?
De workshop Hoog sensitiviteit is bedoeld voor HSP’s die graag op een positieve manier hun hoog gevoeligheid willen inzetten voor zichzelf en hun omgeving. Ook als je niet hoog gevoelig bent en je te veel richt op anderen, is deze workshop een aanrader.

Wanneer?

Zondag 2 februari 2020 van 10.00 – 17.00 uur
Zondag 29 maart 2020 van 10.00 -17.00 uur

Waar?

Landelijk Centrum voor Spiritueel Werk
Fort Vreeswijk 2
3433 ZZ Nieuwegein

Investering in jezelf

€ 125,00 inclusief BTW koffie, thee, water, iets lekkers erbij en een kop soep. Het is fijn als je zelf meeneemt wat je verder graag nog eet bij de lunch.

Voor meer informatie en aanmelding

Vul het contact formulier in of bel met
0341 – 414 929

Reacties van deelnemers