Testimonials

Ervaringen van cliënten “Hypnotherapie”

Bewust worden van patronen, overtuigingen. Handvatten gekregen hiermee om te gaan. Lieve vrouw en doortastend. Waardevolle feedback, die voor mijn gevoel ergens op gegrond was. Gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ik mezelf durfde te laten zien.
Wens je alle goeds toe, ben je dankbaar voor het stukje “hier”, om verder mijn pad te kunnen gaan.
Lieve groet,

Rianne

Enige tijd geleden alweer, ben ik bij je geweest voor een consult. Via deze weg wil ik je laten weten dat ik daar heel veel aan gehad heb, je hebt me goed op weg geholpen.
Misschien is het niet zo erg gebruikelijk, maar ik wilde je toch even bedanken voor je hulp en laten weten dat het goed met me gaat. Mocht ik in de toekomst weer eens ‘vast lopen’ dan zal ik niet aarzelen om je te consulteren.

Ellen van Thiel

Graag wil ik je nog bedanken voor de sessie. Het was verrassend om te ervaren dat hetgeen me in het heden dwars zat, was terug te voeren tot een gebeurtenis uit mijn kindertijd. Dat, terwijl ik de 60 al gepasseerd ben. Het voelt zeer bevrijdend.

Corrie

Hier een bericht over hoe het bij de tandarts ging. Ik was van te voren niet zo nerveus als normaal. Het ging zo goed dat de tandarts tijdens de behandeling zei: Je begint het nog leuk te vinden. Dat was wel grappig. Het viel allemaal reuze mee. Ik heb zelfs een afspraak gemaakt om nog een paar grijze vullingen weg te laten halen. Dat had ik nooit gedacht. Ik vind het heel fijn dat je me een manier hebt geleerd om me te
kunnen ontspannen. Voor dat en het vele andere, bedankt.

Sandra van Geet

Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Ik vond het fijn dat je je elke keer goed voorbereidde. De behandelingen waren elke keer een openbaring. Ik heb veel baat bij je tips en adviezen. Ze geven me meer tools om mijn energie vast te houden.
Dank je wel!

H.

Enige tijd geleden kwam ik bij jou omdat ik diverse klachten had: door een artikel in Plus Magazine was mijn interesse gewekt. In een aantal consulten heb ik de hypnotherapie ervaren als fijn, rustgevend maar ook de weg naar meer inzicht in mijzelf. Vond het erg interessant en heb jou ervaren als een betrokken en warm mens. Ook de oefeningen vond ik fijn, ik heb er veel aan gehad en vertel in mijn omgeving ook over deze bijzondere ervaring en over jou. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles.

Marion

Ik heb de sessies als zeer prettig ervaren, het contact met jou was als thuiskomen alsof ik je al jaren kende. We werkten prettig samen en je verraste me elke sessie weer met de verscheidenheid aan methodes. Daarbij heb je een hele fijne zachte persoonlijkheid maar verlies je het doel van de sessie niet uit het oog.
Je hebt me heel goed weer op de rails gezet. Ik heb korte metten gemaakt met mijn belemmeringen en kan nu volle kracht vooruit vanuit mijn eigen kracht en energie. Ik zou je zeker bij anderen aanraden.
Nogmaals hartelijk bedankt!

Vlinder

Workshop “Leef je dromen”

Een superworkshop. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en het gevoel dat het beter stroomt. Ik voel me heerlijk!

Maureen Janzen

Ik vond de workshop leerzaam, prettig en veilig en ik heb er extra persoonlijk
inzicht en leuke contacten aan over gehouden.

K. Suelmann

Workshop “Schatgraven”

Een prima workshop. Ada is een professionele trainer. Vertrouwen en respect staan bij haar hoog in het vaandel. Ik kan je zeker Ada haar expertise aanraden.

Linda de Haan

Er was een prettige open sfeer tijdens de workshop. Ada had de “groep” op een prettige manier goed in de hand. Iedereen kwam aan bod. Ik heb ontdekt dat ik mijn talenten positief kan benutten. Dat het goed is mijn intuïtie/gevoel te volgen en geduld te hebben. Alles op zijn tijd.

Dick van Ee

Workshop “Remmen los en gaan”

Heel fijn, warm, meer inzicht in vaste patronen en de mogelijkheid om er doorheen te breken

J.S.

De workshop vond ik een eyeopener en een bevestiging. Een fijne kleine groep, waarin ik me thuis voelde. Ik heb wéér meer over mezelf geleerd en ga zeker gebruik maken van de tools die me zijn aangereikt.
Dank aan Ada voor de bezielende begeleiding.

Maria

Opstellingen

De workshop was veilig en verzorgend. Er was een ontspannen sfeer, her- en erkenning en via de opstelling: duidelijkheid in bepaalde emoties.

Carolien Bijsterbosch

De opstellingen vond ik super

Jeroen

Workshop “Hoogsensitiviteit”

Het was een waardevolle dag, vol nieuwe kennis en ervaringen. En:
huiswerk! Handvatten om me eigen te maken, zodat ik me beter kan
afsluiten. Een compliment: Wat fijn dat ik deze workshop bij jou heb mogen doen en zo kennis heb mogen maken met dit stukje van jou.

Heleen

Inzicht in hoe ik in mijn leven sta en dat ik zelf de keuze moet maken om mijn HS te omarmen. De dag voelde als een warme deken; alsof ik begrepen werd zonder woorden

Irene

Workshop “Heel je kind”

Heel fijn, warm, meer inzicht in vaste patronen en de mogelijkheid om er doorheen te breken

J.S.

De workshop was inhoudelijk erg verhelderend. Er was voldoende ruimte voor iedereen om te delen. Het heeft mij een stukje herkenning gebracht van wat ik stiekem al wel wist, maar soms nog moeite heb te accepteren. Dat is door de workshop wel een stuk makkelijker geworden.

Lianne

Ervaringen van deelnemers aan de “Time out” week

– warm, leerzaam, gezellig
– leuke werkvormen
– verdiepend, verrassend
– een zalige week
– authentieke en prettige wijze van begeleiden

Anoniem

De workshop Time out is een ontdekkingsreis op een prachtige plek Préau. Visualisaties/meditaties – reizen door de tijd en terugkomen met nieuwe inzichten en kracht.

Rita

Ik heb bij Ada de cursus Time out gevolgd in Frankrijk. Heel fijn! Goede opbouw, flexibel! Goede balans tussen ontspannen en introspectie. Veilige en warme groep. Het heeft me ontspanning en rust gebracht, een liefdevolle groep, terug naar mezelf in verbondenheid met anderen.
Ada is een echte professional die diep op zaken kan ingaan en sensitief is voor signalen. Ze voelt goed aan wat iemand nodig heeft. Als privé-persoon heb ik haar leren kennen als een warme, maar ook erg geestige en intelligente vrouw

Marike Vroom

Ik heb een workshop “Time Out” gevolgd bij Ada van Egdom. Afstand nemen van de hectiek van alledag en tot rust komen, in de prachtige natuur van Préau, is voor mij op zich al weldadig. Weer in contact komen met de bron van mijn inspiratie om van daar uit te kijken naar de toekomst, maakte het voor mij tot een bijzondere ervaring, een mentale en spirituele opkikker.
De workshop sloot qua inhoud, tempo en werkvormen goed aan bij wat ik nodig had. Ik vond de rust die ik nodig had, lichamelijk maar vooral innerlijk. De helderheid die ik zocht, de herinnering aan mijn bron en ideaal. Opgepoetste “wegwijzers”.
Met een sterk invoelend vermogen weet Ada elk individu zodanig te raken dat mooiste in ieder naar boven kan komen.

Jos Wetzer

Het geheel heb ik als positief ervaren: goede sfeer, aandacht voor individu, betrokken leiding. De workshop heeft me een soort “mental healing” gebracht, voeding om de ingeslagen weg te vervolgen, ontspanning, een goed gevoel, rust en plezier.

Ted

Met grote vraagtekens ben ik erin gestapt. “Wat zal het mij brengen?”
Gedurende de week werd er veel van mij gevraagd en dat heb ik alleen maar als positief ervaren, hoewel het mij ontzettend veel moeite kost. Voor mij is de grootste ervaring: mijn overwinning. Het delen met de groep was, is en blijft (nog) moeilijk voor mij, maar ik ben er van overtuigd dat het nodig is geweest om op dit punt te kunnen komen.

M.V.

In de week heb ik veel rust ervaren. Heb echt even helemaal stil gestaan en aandacht aan mezelf besteed. Ik heb geleerd/ervaren hoe ik de rust in mezelf kan zoeken/vinden, ontspanning kan hebben in alle hectiek. En hoe ik goed voor mezelf zorg, luisteren naar wat ik voel! En zelf mijn grenzen aangeven in contact met anderen.

Anoniem

Ik ben meer bij mezelf gekomen, heb inzicht gekregen in mezelf en meer openheid naar anderen. De groep vond ik warm, open en veilig.

B. uit Gent

Ik heb inzicht gekregen in mijn ziekte (migraine) en mezelf en “tools” waarmee ik thuis aan het werk kan. Ik vind je zorgzaam en heel kundig in het begeleiden van ons en het scheppen van een veilige omgeving. Ik voelde direct: Hier ben ik in goede handen. Mijn verwachtingen van de cursus zijn vervuld.

M.S.

Fijne begeleiding, inspirerend en sturend in de juiste richting. Inzichtgevend, absoluut! Sommige dingen leken lastig, een enorme berg, maar waren in feite maar een klein “hoopje”. Er werd veel tijd en aandacht gegeven en goed geluisterd naar de wensen. Dank je wel.

A.L.