Een creatieve blik op je ik

Voor als je jouw hart wilt volgen in wat je doet

Voor als je op een keerpunt in je leven staat
Je wordt niet blij van hoe je jouw leven leidt en wilt het anders. Je zou graag je hart willen volgen en merkt dat je vooral keuzes hebt gemaakt/maakt vanuit je verstand.

Misschien heb je zelfs het gevoel dat je vast loopt:
– je hebt weinig energie
– je hebt geen plezier meer in het werk dat je doet
– je hebt last van lichamelijke klachten
– je kunt weinig hebben en raakt snel geïrriteerd

Ontdekken waar jouw hart ligt
Door het maken van een collage puur vanuit je gevoel met daarop wat jou raakt, kom je in contact met wat echt belangrijk is voor jou. Als je dat weet, kun je andere keuzes maken in je leven, keuzes die meer passen bij wie jij diep van binnen bent.

Geen keuzes die anderen wellicht van je verwachten, die jij van jezelf verwacht of keuzes die je maakt omdat je ergens goed in bent, maar die je met tegenzin doet.

Nee keuzes die passen bij het gezegde: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”. Keuzes die energie en vreugde geven, waar je immuunsysteem een oppepper van krijgt, die jou laten stralen.

Hoe?
Je gaat intuïtief ontdekken wat jouw intentie is voor het maken van de collage. Met die intentie ga je aan de slag. In stilte, zodat je dicht bij jezelf kunt blijven.

Wij zorgen voor materialen die je nodig hebt. Het enige wat jij hoeft mee te nemen, zijn oude tijdschriften die jouw interesse hebben.

Na het maken van de collages, gaan we ze bekijken. We benoemen wat we zien, waardoor je nog meer verrassende inzichten kunt krijgen.

Doel
Via de door jou gemaakte collage krijg je zicht op wat je werkelijk, diep van binnen boeit, waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wanneer?

Zondag 8 maart 2020 van 11.00 -15.00 uur
Zondag 10 mei 2020 van 11.00 – 15.00 uur

Waar?

Landelijk Centrum voor Spiritueel Werk
Fort Vreeswijk 2
3433 ZZ Nieuwegein

Investering in jezelf

€ 75,00 inclusief koffie, thee, lekkers en een heerlijke, gezonde lunch

Voor meer informatie en aanmelding

Vul het contact formulier in of bel met
0341 – 414 929

Reacties van deelnemers