Hoogsensitiviteit & diner

Van opgave naar gave

Heb jij de unieke mogelijkheden van je hoogsensitiviteit al ontdekt?
Als Hoog Sensitief Persoon (HSP) heb jij iets voor op mensen die minder gevoelig zijn. Juist door je gevoeligheid ben je in staat beter in te spelen op waar behoefte aan is. Je voelt aan wat er nodig is. Jouw antennes staan naar buiten, waardoor je subtiele signalen opvangt waar anderen aan voorbij gaan. Dit is echter ook een valkuil. Door zo gericht te zijn naar buiten, schiet je er zelf gemakkelijk bij in. Deze workshop met aandacht voor jezelf is dan ook geen overbodige luxe.

Hoe?
De workshop duurt van 13.30 -17.30 uur en staat in het teken van zelf ervaren. Er wordt op intuïtieve manier gewerkt met o.a. geleide visualisatie en opstellingen.

Wat je tijdens de workshop leert, meemaakt en voelt, kan geïntegreerd worden in het dagelijkse leven.

Door aan deze workshop deel te nemen, ontdek je hoe je bij jezelf kunt blijven, goed voor jezelf kunt zorgen en toch ook gericht kunt zijn naar buiten, zonder overweldigd te worden door alle prikkels die op je af komen. Aan het vinden van een goede balans tussen binnen en buiten wordt veel aandacht besteed.

Diner
Intuïtief voedingscoach Martine Thomassen verzorgt na afloop van de workshop een overheerlijke, zoveel mogelijk biologische vegetarische maaltijd. Zij voelt intuïtief aan welke voeding bij iemand past en goed is voor die persoon. Martine vertelt hoe je liefdevol kunt zorgen voor jezelf en je lichaam door op een voedende, helende en verzorgende manier te eten.

Voor wie?
De workshop Hoogsensitiviteit, is bedoeld voor HSP’s die graag op een positieve manier hun hooggevoeligheid willen inzetten voor zichzelf en hun omgeving. Ook als je niet hooggevoelig bent en je te veel richt op anderen, is deze workshop een aanrader.

Laat je verrassen door wat deze workshop voor jou kan betekenen en geef je op.

Wanneer?

Datum wordt in overleg geprikt bij voldoende aanmeldingen

Waar?

Omgeving Harderwijk

Investering in jezelf

€ 75,00 inclusief koffie, thee en diner

Voor meer informatie en aanmelding

Vul het contact formulier in of bel met
0341 – 414 929

Reacties van deelnemers