Even voorstellen

Ada van Egdom

Werken met mensen heb ik altijd geweldig gevonden. Inmiddels heb ik daarmee een jarenlange ervaring door mijn werk in het onderwijs en in mijn praktijk. Ik ben (schoon)moeder van vijf prachtige kinderen en heb vijf heerlijke kleinzoons. Naast integraal hypnotherapeut, psychodynamisch therapeut en lifecoach, ben ik Healing Touch therapeut en ik heb cursussen Touch for Health en intuïtieve ontwikkeling gevolgd.

Het houdt mij bezig wat mensen beweegt, waarom ze doen zoals ze doen. Wie is iemand echt? Het raakt mij als cliënten mij hun vertrouwen schenken en mij niet alleen hun buitenkant laten zien, maar ook wat er van binnen bij hen leeft. Ik vind het mooi en dankbaar werk, om vanuit mijn intuïtie en betrokkenheid, mensen te helpen hun ware zelf te ontdekken en eventueel los te laten wat hen belemmert. Hier liggen mijn hart, talenten en kwaliteiten. Misschien wil je ook Echt Om, zodat je weer kunt genieten van het leven?

De tekening op de site, gemaakt door mijn dochter Anne, en het gedicht van Marian van den Beuken inspireren mij, zowel privé als in mijn werk. Ik deel ze graag met je. De tekening verbeeldt precies, zoals het gedicht “Stel je eens voor” dat verwoordt, mijn motivatie en missie: dat ook jij je vrij kunt voelen om te zijn wie je bent.

Ieder mens heeft zijn eigen pad te gaan,
maar soms is het prettig als er iemand een tijdje met je meeloopt.