Contact

E-mail: info@echtom.nl

Praktijklocatie: 

Bunschotenmeen 55

Harderwijk

Tel.: 0341 – 414 929

Mijn praktijkruimte bevindt zich op de eerste verdieping, dus is het belangrijk dat je een trap op kunt lopen, als je besluit een afspraak te maken.

Echt Om is zowel per auto als met OV makkelijk te bereiken. Bus 101 stopt 2 minuten lopen bij de praktijk vandaan. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Ingeschreven bij:

KvK onder nummer 08178924

NBVH lidnummer R06075
RBCZ  registratienummer 403369R

 

Bij klachten is het fijn als je die eerst met mij bespreekt. Mochten we er samen  niet uitkomen, kun je schriftelijk je klachten melden bij de beroepsvereniging NBVH.

Als hun bemiddeling niet het gewenste resultaat heeft, kun je terecht bij de klachtencommissie van SCAG onder nummer: 10345

Nieuwsbrief
Mocht je graag de nieuwsbrief willen ontvangen, dan is dat mogelijk door hieronder het contact formulier in te vullen o.v.v. nieuwsbrief.

Praktische informatie

Investering in jezelf
Een sessie hypnotherapie duurt anderhalf uur, kost € 105,00 en wordt bij voorkeur contant betaald. Voor bedrijven geldt een ander tarief.

Vergoeding
Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden hypnotherapie geheel of gedeeltelijk vanuit het aanvullend pakket. Hiervoor is het belangrijk te weten dat ik ben aangesloten bij de NBVH, de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten.
In je polis kun je vinden of jouw verzekering de therapie vergoedt.

Voorwaarden behandelovereenkomst en betaling
In het kader van de wet WGBO ben ik verplicht om je een behandelovereenkomst te laten tekenen. De voorwaarden vind je in de volgende link Voorwaarden/Behandelovereenkomst. De betalingsvoorwaarden vind je op http://www.medicas.net/Betalingsvoorwaarden

Privacy Verklaring

NB Afspraken die niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Contact formulier